Tlf.: 42 90 70 30 - E-mail: kontakt@inovex.dk

Microsoft Power BI

Business Intelligence
som du aldrig har oplevet det før

Kom fra data til indsigt på få minutter.
Alle data, hvor som helst, på alle måder. Alt sammen i én og samme visning.
Power BI er en tjeneste til forretningsanalyser, der giver indsigt, som gør det muligt at træffe hurtige og velfunderede beslutninger.
Opret forbindelse til dine data

Opret forbindelse direkte til datakilder, uanset hvor de er, både i realtid og via streaming, med mere end 90 connectorer til data i cloudmiljøet eller i det lokale miljø.

Kombiner, transformér og organiser enorme datamængder med Power-forespørgsel til en brøkdel af de omkostninger, den tid og den ekspertise, der tidligere var påkrævet.

Gør datamodellering enklere, når du forbereder data én gang, og brug dem til flere modeller. Drag fordel af en grænseflade til peg og klik-analyse, og opret modeller automatisk.

Visualiser dine data

Få hurtigt indsigt med visualiseringer, der bruger kunstig intelligens, og som oprettes automatisk på baggrund af dine datasæt.

Få ubegrænsede muligheder for, hvordan du visualiserer data, via den åbne struktur for brugerdefinerede visualiseringer, eller vælg mellem de mere end 100 visualiseringer, som communitybrugerne har publiceret.

Få hurtigt svar på dine spørgsmål. Stil et spørgsmål, og lad Power BI vælge den rette visualisering til dig.

Publicer og del

Træf beslutninger på baggrund af data på tværs af organisationen.

Få hurtigt dit team i gang med integrering med Microsoft Office 365, Microsoft SharePoint, Microsoft Excel, Microsoft Teams og andre velkendte værktøjer.

Samarbejd om rapporter, og del indsigt med brugere på tværs af organisationen.

Distribuer indsigt på en hvilken som helst enhed med blot nogle få klik, og administrer brugeradgang og -sikkerhed fra ét centralt sted.

Business intelligence – på din måde

Få adgang til nøjagtige og pålidelige rapporter, som oprettes og administreres centralt af it-afdelingen.

Selvbetjenings-BI

Opret nemt forbindelse til virksomhedsdata, og få præcis den indsigt, du har brug for

Integreret analyse

Få adgang til analyser fra dine nuværende portaler og programmer, og opnå en mere effektiv arbejdsproces.

Hvad siger kunderne

Vi har indgået en in-house aftale med Inovex ApS som vi er yderst tilfredse med. Inovex hjælper os med udvikling af rapporter/analyse af data fra vores forskellige systemer via PowerBI – det giver os en forbedret indsigt i vores forretning. Vi kan klart anbefale Inovex.- Jesper Nygaard, Direktør - Glascom A/S

Kendte værktøjer

Medarbejderne bruger allerede Microsofts produkter. Reducer omkostningerne til oplæring og support ved at drage fordel af disse velkendte værktøjer som en del af udrulningen af BI i din virksomhed.

Skalerbar styring og sikkerhed

Hold styr på dine virksomhedsdata. Styr, hvordan data vurderes og bruges, fra centralt sted – selv på mobilenheder. Angiv og overvåg politikker, registrer uregelmæssigheder, og skrid til handling.

Hurtigt udrulning

Lavere implementeringsomkostninger og enklere administration. Udrul og administrer Power BI på samme måde som med Office 365 og andre Microsoft-tjenester, du kører i din organisation.

Selvbetjenings BI

Sideinddelte rapporter med perfekte pixel, omfattende modellering og selvbetjenings-BI i én moderne platform.

Priser fra

60 Dkkpr bruger/måned
  • Afregnes måned for måned
Bliv kontaktet af en ekspert

Hvis du vil vide mere om Microsoft Business Central, så udfyld formularen nedenfor og du vil blive kontaktet af en ekspert hurtigst muligt.