Tlf.: 42 90 70 30 - E-mail: kontakt@inovex.dk

Gratis Power BI afklarings workshop

1. Møde/Samtale

1. Møde/Samtale

Indledende møde eller samtale, hvor vi afklarer behovet for en workshop og planlægger denne.

2. Workshop

2. Workshop

Vi afholder en workshop, i samarbejde med nøglepersoner hos kunden, som kan strække sig over flere dage.

3. Overlevering

3. Overlevering

På baggrund af workshoppen, overleverer vi en workshop-rapport, der beskriver konverterings projektet i detaljer.

4. Opfølgning

4. Opfølgning

Efter overleveringen, så afholder vi et møde, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål til workshop-rapporten.

Hvad er en gratis Power BI afklarings workshop?

Hos Inovex tror vi på at levere den gode løsning, og derfor vil vi gerne hjælpe virksomheder med at afklare hvad der skal til for at opnå bedre rapportering på tværs af data fra forskellige systemer.

Hvis i eksempelvis har data fra et økonomisystem, en webshop og nogle Microsoft Excel ark, så kan vi samle dem i Microsoft Power BI og give et godt overblik over data på tværs af de forskellige systemer.

Vi tilbyder derfor at holde gratis Power BI afklarings workshops, hvor vi kommer to mand, på jeres adresse og gennemgår jeres nuværende løsning. Når vi, i samarbejde med jer, har afklaret jeres løsning, så får i et workshop dokument, som beskriver en Power BI løsning på tværs af jeres data og systemer.

Hvorfor er workshoppen gratis?

Hos Inovex tror vi på at levere den gode løsning, og for at kunne gøre det, så skal vi, i samarbejde med vores kunder, gerne have lavet så godt et oplæg som muligt til de opgaver vi udfører for dem. Derfor holder vi workshops gratis.

Det er uforpligtende at booke

Når du booker en gratis Power BI afklarings workshop, enten via telefon eller e-mail, så binder du dig ikke til noget, og du kan altid aflyse eller afmelde workshoppen uden at det koster dig noget.

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål, eller gerne vil booke en gratis Power BI afklarings workshop via telefonen eller e-mail, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 42 90 70 30 kontakt@inovex.dk

Bliv kontaktet

Du kan altid bede om at blive kontaktet af os, i forbindelse med at ville høre nærmere om en gratis Power BI afklarings workshop.