Tlf.: 42 90 70 30 - E-mail: kontakt@inovex.dk

Gratis Business Central konverterings workshop

1. Møde/Samtale

1. Møde/Samtale

Indledende møde eller samtale, hvor vi afklarer behovet for en workshop og planlægger denne.

2. Workshop

2. Workshop

Vi afholder en workshop, i samarbejde med nøglepersoner hos kunden, som kan strække sig over flere dage.

3. Overlevering

3. Overlevering

På baggrund af workshoppen, overleverer vi en workshop-rapport, der beskriver konverterings projektet i detaljer.

4. Opfølgning

4. Opfølgning

Efter overleveringen, så afholder vi et møde, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål til workshop-rapporten.

Hvad er en gratis Business Central konverterings workshop?

Hos Inovex tror vi på at levere den gode løsning, og derfor vil vi gerne hjælpe virksomheder med at afklare hvad der skal til for at konvertere til Microsoft Business Central, som er et cloud baseret økonomisystem.

Hvis i eksempelvis er vokset ud af jeres nuværende økonomisystems løsning, har fået behov der ikke understøttes eller har et system der ikke længere supporteres, som eksempelvis Microsoft C5, så kan vi hjælpe.

Vi tilbyder derfor at holde gratis konverterings workshops, hvor vi kommer to mand, på jeres adresse og gennemgår jeres nuværende løsning. Når vi, i samarbejde med jer, har afklaret jeres løsning, så får i et workshop dokument, som beskriver hvad der skal til for at konvertere til Microsoft Business Central.

Hvad er en konvertering?

En konvertering er en overgang, fra et eksisterende økonomisystem, til et andet økonomisystem. Når man konvertere, så flytter man data med over fra det tidligere system, og sørger for at det nye system understøtter de opgaver som virksomheden har i dagligdagen.

Hvorfor er workshoppen gratis?

Hos Inovex tror vi på at levere den gode løsning, og for at kunne gøre det, så skal vi, i samarbejde med vores kunder, gerne have lavet så godt et oplæg som muligt til de opgaver vi udfører for dem. Derfor holder vi workshops gratis.

Det er uforpligtende at booke

Når du booker en gratis konverterings workshop, enten via telefon eller e-mail, så binder du dig ikke til noget, og du kan altid aflyse eller afmelde workshoppen uden at det koster dig noget.

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål, eller gerne vil booke en gratis konverterings workshop via telefonen eller e-mail, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 42 90 70 30 kontakt@inovex.dk

Bliv kontaktet

Du kan altid bede om at blive kontaktet af os, i forbindelse med at ville høre nærmere om en gratis konverterings workshop.