Tlf.: 42 90 70 30 - E-mail: kontakt@inovex.dk

Arrangementer

Vi holder løbende kurser, seminarer og webinarer, som omhandler Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Business Central, Microsoft Power BI og andre spændende emner. Her på siden kan du se en oversigt over de kommende arrangementer.

Gratis Microsoft Business Central Seminar

Seminar

Hvis du overvejer at skifte din eksisterende økonomisystemløsning, eller anskaffe dig en, så vil vores seminar give dig et godt indblik i Microsoft Business Central, og om hvorvidt det kan opfylde jeres behov.

Ingen Arrangementer

Microsoft Business Central: Grundlæggende introduktion

Kursus

Hvis i, i jeres virksomhed, overvejer at benytte Microsoft Business Central, så er dette kursus en god start. Her lærer i de de grundlæggende funktioner i løsningen. Vi arbejder med hvordan du navigerer og arbejder i programmet.

Ingen Arrangementer

Microsoft Business Central: Grundlæggende kendskab til Finans

Kursus

Dette kursus, henvender sig til dig, som gerne vil lære mere om de muligheder der er for finansstyring i Microsoft Business Central. Forudsætningen for at deltage i kurset er, grundlæggende viden om bogføring og regnskab.

Ingen Arrangementer

Hold dig opdateret: Business Central og Power BI

Webinar

Hvis du gerne vil vide mere, om Microsoft Business Central og Microsoft Power BI, så holder vi hver fredag et “Hold dig opdateret” webinar på en halv time fra 09.00 til 09:30.

Ingen Arrangementer